Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLAVLJE U STRANAČKIM ŠTABOVIMA Mirko Ćurić novi gradonačelnik Trebinja, Boris Jerinić proglasio pobjedu u Doboju

Politika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Mirko Ćurić, prema prvim preliminarnim rezultatima iz izbornih štabova, je novi gradonačelnik Trebinja, a u Doboju ubjedljivu pobjedio je dobio Boris Jerinić

Kandidat koalicije okupljene oko SNSD za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić, novi je prvi čovjek grada sa prednošću više od 4.000 osvojenih glasova, pokazuju nezvanične informacije iz izbornih štabova političkih subjekata Trebinja.

U Doboju pobjedu je odnio Boris Jerinić na osnovu 70 posto prebrojanih glasova, 18.000 bježi od drugo rangiranog kandidata.

Nezavisni kandidat Boris Jerinić proglasio je večeras pobjedu na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja.

Jerinić se u obraćanju novinarima zahvalio građanima i političkim partnerima na podršci.  Članovi izbornog štaba rekli da su da je Jerinić ostvario ubjedljivu pobjedu.

Danijel Jošić, predsjednik Izbornog štaba Jerinića, kaže da na osnovu 70 odsto obrađenih podataka Jerinić ima 18.000 glasova više od kandidata SDS Nebojše Šajinovića.

Pravo glasa na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja imalo je 63.728 birača.

Građani su danas na prijevremenim izborima za gradonačelnika Doboja birali između šest nezavisnih kandidata – Igora Jovanovića, Borisa Jerinića, Slađana Starčevića, Vladimira Markovića, Gorana Simića i Milovana Dujakovića, te kandidata SDS Nebojše Šajinovića i političkog subjekta Spas nezavisnih lista Doboj Slobodana Devića.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO