Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLIJEDI HAOS Majka Kije Kockar ulazi u Zadrugu da se suoči sa Anabelom

Zabava
Autor:

Foto: Dušan Milanković/RAS Srbija

Iako se rijetko kad petljala u rijaliti priče, Kijinoj mami Nadici dojadilo je da sluša kako joj i poslije tri godine blate kćerku.

Kako Star piše, ona je riješila da se suoči sa Anebelom, zbog čega planira da postane učesnik “Zadruge”. Kija najprije nije bila za to, ali kada je čula kako je Luna krivi za sabotažu nastupa, te da ističe kako je Kristina glavni krivac za rasulo njihove porodice, pjevačica je riješila da podrži majku.

Nadica se, prema ovim navodima, naoružala dokazima, a prva na tapetu joj je Anabela koju će raskrinkati.

– Nadica nikad nije htjela da pljuje nikoga, držala se maksimalno po strani, ali kap koja je prelila čašu bio je Anabelin ulazak u rijaliti i javno blaćenje Kije. Luna i Anabela su čak spomenile i Nadicu, rekavši da ona podržava Kiju da im upropasti život, kao i da je pravila lažne profile sa kojih ih je pljuvala. Zato je riješena da uđe u “Zadrugu” i lično se suoči sa Anabelom. Ima namjeru da kao majka popriča sa njom i da to svi čuju, kao i da iznese argumente o kojima već tri godine ćuti. Njoj je dosta više da se njeno dijete javno blati. Maksimalno je bila uz Kiju, kao što bi i svaka majka, a o drugima nikada nije htjela da polemiše. Pukla je i riješila da se javno suoči i sa Anabelom, ali su na tapetu i Luna i Gagi – priča za gorepomenuti nedjeljnik izvor blizak Kijinoj mami i dodaje:

– Nadica o tome nije pričala ni Kiji, ali dok je trajala prva “Zadruga” Anabela joj je pisala, čak joj je i prijetila. A, tek što su joj fan grupe slale prijetnje i uznemiravale je, iza kojih ustvari stoji Anabela! Nadica sve to zna i zato će sada da je uništiti.

Nadica je za Alo rekla šta misli o ovome.

– Hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi – istakla je Kijina mama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO