Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLIKA KOJA JE RAZBJESNILA HRVATSKU Zasmetalo im društvo u kojem je bila predsjednica Kolinda

Svijet
Autor:

Foto: Mohamed Messara/EPA

Fudbaleri Hrvatske su trijumfom protiv Rusije poslije boljeg izvođenja penala prošli u polufinale Svjetskog prvenstva i na taj način su oduševili cijelu naciju. Iako su izabranici Zlatka Dalića bili heroji, u drugi plan ih je bacila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Naime, njen ludi ples u loži stadiona u Sočiju nije prošao neopaženo, već je bilo potpuno suprotno. Ona je bila tema broj jedan u svim hrvatskim, ali i regionalnim medijima, no ispostavilo se da njeno ponašanje nije baš sve oduševilo. Tačnije, ljudima je zasmetalo društvo u kom se ona nalazila, piše Blic.

Tako je novinar Goran Antonijević podijelio fotografiju na kojoj se Kolinda Grabar Kitarović nalazi u društvu izvršnog direktora Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Damira Vrbanovića i dodao je da “nema komentar” na sve to.

Hrvatski portal “Indeks” navodi da je on nepravosnažno osuđen na tri godine zbog prevare dok je bio u zagrebačkom Dinamu, pa je za novinare neshvatljivo kako je predsjednica sjedila s njim.

Fotografija je podijeljena širom interneta, a hrvatska javnost poručila je da bi ovakva situacija bila “nemoguća” u bilo kojoj drugoj državi i da je to razlog što dio države i dalje ne navija za reprezentaciju Hrvatske, prenosi “Indeks”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO