Društvo

SLUČAJ KAKAV NIKO NE PAMTI Sahrana ODLOŽENA dva puta, tijelo pokojnice dovezla ŠLEP-SLUŽBA

Na groblju u Prokuplju desio se nezapamćen slučaj, jer je sahrana morala da se odloži pošto pokojnica nije dovezena na vrijeme.

SLUČAJ KAKAV NIKO NE PAMTI Sahrana ODLOŽENA dva puta, tijelo pokojnice dovezla ŠLEP-SLUŽBA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, u bolu i patnji, rodbina preminule morala je da čeka dva dana da se obavi sahrana, jer je došlo do problema u putu.

Kako penosi Kurir, rodbina je angažovala Javno komunalno preduzeće “Hammeum” u čijem sastavu je i gradsko groblje da pokojnicu doveze iz Beograda. Po nju su poslali automobil za prevoz pokojnika koji posjeduje preduzeće, ali se pokvario i prije nego što je stigao u Beograd.

Onda su sutradan poslali kombi i preuzeli pokojnicu. Kod Jagodine pokvarilo se i to vozilo. Kako je pokojnica bila u njemu, morali su da angažuju šelp-službu da ih sve zajedno dovezu do Prokuplja.

Zbog svega toga i sahrana je morala ponovo da se odloži, ali tada samo za nekoliko sati.

Da se sve to desilo potvrdio je šef pogona Pogrebnih i pijačnih usluga JKP “Hammeum” Zoran Dimitrijević. On kaže da se desio peh, odnosno kvar na motoru.

– Za 20 godina koliko obavljamo ovu uslugu, ovo je prvi put da se nešto tako dogodilo. Izvinili smo se porodici, koja je imala razumijevanja za problem koji je nastao – kazao je Dimitrijević.