Zabava

"Smatram da je ona definitivno na vrhu, a do tog uspjeha nije došla preko noći" Hrvatski di-džej uputio par riječi o Aleksandri Prijović

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a sada je zakazala i peti koncert u hrvatskoj prestonici.

Aleksandra Prijović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Tim povodom oglašavale su se brojne zvijezde, a sud o svemu tome je dao i najpopularniji hrvatski di-dzej Mateo koji je imao priliku više puta da nastupa sa brojnim regionalnim zvijezdama.

Naime, on tvrdi da Aleksandra treba da pjeva u Hrvatskoj jer je sama zaslužna za svoj uspjeh kojem ne može prići niko od mlađe populacije.

Pročitajte još

– Što se tiče Aleksandre Prijović, veliki respekt! Znam da je jako težak put doći do vrha jer na vrhu ne može biti svako. Smatram da je ona definitivno na vrhu, a do tog uspjeha nije došla preko noći. Sama sebi treba da zahvali i nagradi jer je izborila za to da bude danas velika zvijezda. Napunila je tri beogradske Arene i rasprodala pet zagrebačkih Arena. To ne može svako. Pogodila je pravi album, pjesme se slušaju u svim klubovima i radio stanicama. Taj hajp ne postoji samo sada, nego u njenom slučaju traje godinama unazad. Njen vokal nije samo lijep preko plej beka nego i uživo. Želim joj sve najbolje. Iskreno, ne poznajem osobu u tim godinama koja je pet dana zaredom zakazala zagrebačku Arenu. Pred njom stoji bogata i uspješna karijera, zaslužuje sve najbolje. Mislim da mlađa generacija sluša ono što voli. Aleksandrine pjesme apsolutno nisu nacionalističke nego ljubavne i mislim da publika osjeti tu ljubav prema muzici koju ona pruža. Poštujem svačije mišljenje, ali smatram da neko ko puni pet arena da je tu svaki negativan komentar suvišan. Kako je popularna u Srbiji, tako je u Hrvatskoj, BiH i svuda – rekao je Mateo.

Dj Mateo sarađivao je brojnim svjetskim i domaćim zvijezdama, a posebno mu je draga upravo saradnja sa najvećom ex Yu zvijezdom Zdravkom Čolićem, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu