Zabava

“SMETA IM ŠTO SAM LIJEPA ŽENA” Jana otvoreno o sukobu sa DVIJE KOLEGINICE sa estrade

Pjevačica Jana Todorović je u posljednjem intervjuu progovorila o sukobu koji ima sa dvije koleginice: Stojankom Novaković Stojom i Svetlanom Sekom Aleksić.

“SMETA IM ŠTO SAM LIJEPA ŽENA” Jana otvoreno o sukobu sa DVIJE KOLEGINICE sa estrade
FOTO: INSTAGRAM

Ovu sa kojom ne pričam, poštujem, cijenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta. Zasmeta i kakve pjesme pjevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lijepa žena u skoro 50 godina. Šalim se – izjavila je pjevačica, piše Blic.

View this post on Instagram

…još jedan prelep dan 🍁 #stojainstitucija

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

Ona se potom osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva navodno uzela njene pjesme.

View this post on Instagram

🤎🐻🐿

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

– Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sjećam koje su sve pjesme bile, znam za “Iskoristi moje mane”, “Farbaću kosu plavu” i ne znam šta još biješe. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pjesme uzete iako sam dala novac za iste. Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dvije smo stavile tačku na to. Sad smo skroz okej. Tada me je sve to mnogo zaboljelo jer ja nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovjek- dodala je Jana.