Zabava

"SMETALO MI JE ŠTO JE IMAO BRAK" Košarkaša žena prevarila sa fudbalerom, sada otkrio kako se osjećao

Srpski košarkaš Danilo Anđušić već pet godina je u srećnom braku sa streljačicom Ivanom Maksimović, sa kojom ima sina Filipa, te su mnogi zaboravili da poznatom sportisti ovo nije prvi brak.

"SMETALO MI JE ŠTO JE IMAO BRAK" Košarkaša žena prevarila sa fudbalerom, sada otkrio kako se osjećao
FOTO: NENADK20/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Danilo je, naime, prije Ivane bio oženjen Jelenom Krstičić, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića, a upravo je on, kako se pisalo, bio razlog zbog kog su se Jelena i Danilo razveli.

Jelena i Danilo su se vjenčali 2012. godine, a potom su u javnost dospjele informacije da ga je ona prevarila sa Nenadom, što je izazvalo pravi skandal.

Razveli su se, a Jelena se 2014. godine udala za Krstičića, sa kojim sada ima troje djece.

View this post on Instagram

❤️LJUBAV❤️

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on

Ivana Maksimović, sadašnja supruga Danila Anđušića, nedavno je otvoreno priznala da joj je teško padao njegov prvi brak.

– U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on vjerovatno sazreo kroz taj proces. Sada se tome nasmijejem i drago mi je da je završio sa mnom – priznala je Ivana za Kurir.

FOTO: MARKO METLAS/RAS SRBIJA
FOTO: MARKO METLAS/RAS SRBIJA

Danilo je dodao:

– U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao dio prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad.