Društvo

"Sve ispitati do najsitnijih detalja" Bijeljinska Bolnica podržala rad Tužilaštva u vezi smrti dječaka (10) (FOTO)

Menadžment bijeljinske Bolnice "Sveti Vračevi" u potpunosti podržava rad Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini povodom tragičnog slučaja porodice Kovač.

"Sve ispitati do najsitnijih detalja" Bijeljinska Bolnica podržala rad Tužilaštva u vezi smrti dječaka (10) (FOTO)
FOTO: SRNA

Saopštili su to iz ove Bolnice povodom informacije da je Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo predmet u vezi smrti dječaka A. K.

Iz Bolnice su poručili kako duboko vjeruju da će se sve ispitati do najsitnijih detalja.

FOTO: BL PORTAL/SCREENSHOT
FOTO: BL PORTAL/SCREENSHOT

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini odlučilo je da formira predmet u vezi sa smrću desetogodišnjeg dječaka koji se liječio u bijeljinskoj Bolnici “Sveti vračevi”. Odluka je donesena uzimajući u obzir novinske izvještaje i javne objave u vezi sa smrću dječaka.

Pročitajte još

Dječak iz Bijeljine, koji se liječio u bijeljinskoj Bolnici, preminuo je 28. avgusta. Zbog nerazjašnjene smrti dječaka, pokrenut je disciplinski postupak i do daljeg zabranjen rad za dva ljekara. Direktor Bolnice Zlatko Maksimović rekao je da je disciplinski postupak pokrenut protiv doktora Branke Gavrić i Bojana Gajića, jer je Komisija za unutrašnji nadzor utvrdila da su napravili proceduralne greške.

Porodica dječaka prije toga javno je optužila bolnicu i ljekare da su pogrešno liječili njihovog sina, koji je preminuo na putu za Univerzitetski-klinički centar Republike Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije