Zabava

Snimak koji je patosirao region: Mladića u crnoj košulji od ovog vikenda svi žele na svojoj svadbi (VIDEO)

Na svakoj proslavi svaki gost ima svoju ulogu. Jedan je dežurni šaljivdžija, drugi je tu da vedri i oblači, a treći je da uspavanu atmosferu za stolom "digne na noge".

Snimak koji je patosirao region: Mladića u crnoj košulji od ovog vikenda svi žele na svojoj svadbi (VIDEO)
FOTO: PODGORICKI VREMEPLOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Jedan takav gost osvojio je srce društvenih mreža.

Dok u pozadini pjevačica daje sve od sebe da prenese emociju na goste pjesmom Vere Ivković: “Šta će mi šalvare”, on ih zabavalja, narodski rečeno “za sve pare”.

Na popularnom snimku mladić ima koreografiju, pokrete i sve što je potrebno, dok gost do njega mirno pije svoje piće i puši cigaretu.

Rubrika za komentare bila je prepuna na račun razigranog mladića, iako je bilo nekoliko negativnih, ipak pobijedili su oni pozitivni.

“Stop lošim komentarima. Momka poznajem lično, pravi pozitivac. Dugogodišnji moreplovac i sportski lik. Svako ima svoj način veselja”, “Bukvalno ja kad odem negdje na slavu”, “Ja ispod stolnjaka kad počneš da me blamiraš”, “Boli ga uvo za pjesmu, bitan je ritam u glavi”, “Ma, on je kralj. Zovem ga na svadbu”, “Čovjek slušta trens kao i ja, i ja bi možda ovako svoj ritam pokušala da uklopim u ovo, i pretvorila komediju u zabavu. A, ne kao babe i djedovi sjede, pa i babe od ove danas ‘omladine’ bolju zabavu prave”, “Ako izlazi nek mi se javi da obavezno idemo u grad”, ” Sa ovakvima je najbolje. Opušten i veseo provod. A, ne kao oni foliratni koji sjede kao isfolirani i namrgođeni. Samo su došli da žderu i da gledaju ko je kako obučen”, pisali su u komentarima, prenosi Blic Žena.

Pitanje dana je – da li ste mladić lijevo koji na proslavi mirno pije piće ili desno, koji daje se zabavlja?

Prihvati notifikacije