Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SNIMALI ZLOČIN Mladog Brčaka trojica sugrađana BRUTALNO UBILA ZBOG LJUBOMORE?

Hronika
Autor:

Foto: Arhiva-Avaz/RAS Srbija

Osnovni sud u Brčkom juče je odredio jedomjesečni pritvor trojici muškaraca koji se sumnjiče da su likvidirali mladića Edina Zejćirovića iz brčanskog naselja Čelić.

Nihad Hukić (26), Suan Halilović (40) i Suad Djedović (22) osobe su koje se sumnjiče za likvidaciju Edina Zejćirovića iz Čelića.

Još nema informacija o motivima ovog stravičnog zločina. Kako nezvanično saznaje Crna-hronika.info na snimku se vidi rasprave između osmunjičenih sa žrtvom.  U momentu neko od njegovih dželata pitao je Zejćirovića: “Ho`š kod žene moje, a? Ho`š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta”, što ostavlja mogućnost da je Zejćirović kažnjen zbog ljubomore jednog od počinitelja ovog zločina.

Dosadašnja istraga protiv trojice osumnjičenih za ovaj zločin došla je do zapanjujućih saznanja i dokaza, budući da su počinitelji mobilnim telefon snimali posljednje trenutke života svoje žrtve Zejćirovića, nakon čega su ga, pretpostavlja se, bacili u Savu.

Kako je objavila porodica, sahrana nesrećnog mladića je sutra. Iza nastradalog Edina ostali su roditelji, kćerka, trojica braće, djed i baka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO