Hronika

SNJEŽANI SE PRIJE 13 DANA IZGUBIO SVAKI TRAG Još se ne zna gdje je MAJKA SEDMOMJESEČNE BEBE porijeklom iz Banjaluke

Potraga za Čačankom Snježanom Zoranović, koja je nestala 7. novembra u ovom gradu i dalje intenzivno traje, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

SNJEŽANI SE PRIJE 13 DANA IZGUBIO SVAKI TRAG Još se ne zna gdje je MAJKA SEDMOMJESEČNE BEBE porijeklom iz Banjaluke
FOTO: NESTALI SRBIJA

Naime, ova državljanka Srbije i Bosne i Hercegovine, inače majka sedmomjesečne bebe, nestala je prije 13 dana kada je navodno otišla da prošeta i od tada od nje nema ni traga ni glasa.

Osim policija u traganje za ženom uključio se njen suprug, njegov otac, prijatelji, ali i pripadnici jedinice Civilne zaštite grada Čačka. Porodici su stizale razne dojave da je ona viđena na nekim mjestima, međutim to nije pomoglo u pohodu da se do nje dođe.

Pročitajte još

Podsjetimo, Snježanu su ukućani posljednji put vidjeli 7. novembra između 10.30 i 11.00 časova prepodne. Rekla im je da ide da prošeta i nakon toga se nije vratila. U trenutku nestanka Snježana je imala vezanu kosu, naočare za sunce i šareni džemper, teget zimsu kajnu, farmerke i teget-roze patike. Visoka je 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je 60 kilograma, piše Blic.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Nakon Snježaninog nestanka, pokrenut je Instagram profil pod nazivom “pronađisnjezanu”, a u Čačku se takođe nalaze i plakati sa njenom fotografijom.

Mole se svi koji ukoliko primjete Snježanu, pruže joj pomoć do dolaska policije ili porodice.