Politika

OTKRITI I PRAVDI PRIVESTI POČINIOCE Opštinski odbor SNSD iz Pala OSUDIO vandalski čin paljenja dva automobila

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale najoštrije osuđuje vandalski čin paljenja dva automobila, od kojih je jedan u vlasništvu sina načelnika ove opštine i traži od nadležnih organa da što prije otkriju počinioce i privedu ih pravdi da se ovakvi incidenti više ne bi ponovili.

Svečana akademija MUP-a RS
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Kao stranka sa najvećim brojem odbornika u Skupštini opštine Pale, pozvali su predsjednika parlamenta da što prije zakaže vanrednu sjednicu u vezi sa bezbjednosnom situacijom u opštini.

Pročitajte još

Ističu da ovaj sramotni akt nasilja i destrukcije predstavlja ozbiljan napad na bezbjednost i imovinu naših građana, kao i na stabilnost i mir u našoj zajednici.

– Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog događaja i naglašavamo da su ovakvi postupci apsolutno neprihvatljivi u svakom demokratskom društvu. Tražimo od nadležnih organa da što prije sprovedu temeljnu istragu, otkriju počinioce i privedu ih pravdi, kako bi se obezbijedilo da se ovakvi incidenti više nikada ne ponove – naveli su iz Opštinskog odbora SNSD.

Apeluju da građani Pala ostanu mirni i da ne dozvole da ih ovakvi incidenti zastraše.

– Još jednom, izražavamo punu podršku porodici načelnika opštine Pale i svim pogođenim građanima, uz nadu da će pravda biti brzo i efikasno zadovoljena – navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale nastaviće da radi na jačanju bezbjednosti i zaštiti svih naših sugrađana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu