Zabava

Šok tvrdnje Nataše Šavije "Tukao si djevojku ispred restorana, imam snimak" (FOTO)

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg učesnika Zadruge, Stefana Karića da joj je nanio teške tjelesne povrede na jednoj svadbi, a sada je u javnost iznijla nove šok tvrdnje.

Šok tvrdnje Nataše Šavije "Tukao si djevojku ispred restorana, imam snimak" (FOTO)
FOTO: RINGIER

Nataša Šavija, naime, tvrdi da postoji snimak na kojem se vidi kako bivši zadrugar navodno tuče drugu djevojku. Kako je Šavija napisala, Stefan je ispred jednog poznatog beogradskog restorana tukao djevojku, a nadzorne kamere su sve snimile, prensi Blic.

– Kad smo kod nadzornih kamera, hoćeš ti onaj snimak ispred restorana gdje si tukao djevojku? Znaš i koju – napisala je Nataša Šavija.

Objava Nataše Šavije
FOTO: NATASA.SAVIJA / INSTAGRAM

Inače, juče se Stefan se oglasio na svom Instagram profilu, podjelio privatne poruke sa Šavijom i napisao kako ona konzumira nedozvoljene supstance, iako za to nije imao nijedan dokaz.

Takođe, ova informacija je besmislena na više nivoa, jer to da li se neko drogira ili ne, nema nikakve veze sa nasiljem, niti ga opravdava na bilo koji način. – Poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica bjelog na stolu i novčanica. Nakon čega poštena dama šalje opet istu sliku, samo bez tog detalja.

Toliko o tome ko se drogira – napisao je on uz privatne poruke koje je podijelio.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije