Hronika

ŠOK U KOMŠILUKU NAKON TRAGEDIJE "Jovan je bio divan mladić, pristojan, nikada nismo čuli da je bilo nekih problema"

Znam da je on Sandin sin, nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - kaže komšinica iz zgrade u Ulici 27. marta ispred koje je rano jutros pronađeno tijelo Jovana Ivića (25), sina političarke Sande Rašković Ivić.

ŠOK U KOMŠILUKU NAKON TRAGEDIJE "Jovan je bio  divan mladić, pristojan, nikada nismo čuli da je bilo nekih problema"
FOTO: DIJANA BOGOSAV, PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Komšinica iz zgrade kaže da ga je poznavala samo iz viđenja, ali da ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

– Uvijek se fino javljao. Ne znam šta je moglo da prouzrokuje ovo – rekla je ona, piše Blic.

Komšije imaju samo riječi hvale za nastradalog mladića.

– Koliko mi znamo živio je sa majkom. Bio je zaista divan mladić. Uvijek je bio pristojan. Fina porodica. Ne znam šta bi moglo da dovede do ove tragdije – dodaju.

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana.

Pročitajte još

– Mnogo mi je žao. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva stvar. Prošle godine se jedna mlađa djevojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade – rekao je on za Blic.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

– Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu – kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mjesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Prihvati notifikacije