Banjaluka

ŠOPING SEDMICA LOFT Design House proslavlja rođendan uz nevjerovatne POPUSTE I NAGRADE

Novi salon namještaja LOFT Design House u Banjaluci svoj prvi rođendan slavi u velikom stilu, uz vrijedne nagrade i popuste za sve kupce koji tokom sedmice posjete ovu kuću dizajna.

ŠOPING SEDMICA LOFT Design House proslavlja rođendan uz nevjerovatne POPUSTE I NAGRADE
FOTO: LOFT/PROMO

Na adresi Jovana Dučića 25 u Banjaluci možete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno za uređenje prostora, od zavjesa i tapeta do namještaja u najširem smislu unutrašnjeg i vanjskog. Ne samo za vaš dom, već i za radni prostor.

Svakom kupovinom od 3. do 8. avgusta ostvarujete pravo na učešće u velikoj nagradnoj igri.

FOTO: LOFT/PROMO
FOTO: LOFT/PROMO

– Već 14 godina LOFT Design House uspješno oprema enterijere i eksterijere Banjalučana, a povodom prvog rođendana našeg novog salona odlučili smo da za sve kupce organizujemo veliki shopping week od 3. do 8. avgusta s fantastičnim popustima. Takođe, pripremili smo i sjajne nagrade za naše najsrećnije kupce. Zato vas pozivamo da nas posjetite u novom salonu u krugu Čajaveca – izjavila je Dijana Panić, menadžer salona.

FOTO: LOFT/PROMO
FOTO: LOFT/PROMO

U ovom salonu izloženo je više od 40 brendova, među kojima se nalaze Miotto, KARE, Nicoletti, kao i ekskluzivna linija WINLOFT, na koju su iz ove kuće posebno ponosni.

FOTO: LOFT/ PROMO
FOTO: LOFT/ PROMO

Opremite stan kvalitetnim i savremenim namještajem, a najsrećnije kupce očekuju i nevjerovatne nagrade:

  • Trosjed, dvosjed i fotelja Country u vrijednosti 2.554 KM;
  • Fotelja Rezzo vrijednosti 527 KM;
  • Četiri rolne tapeta vrijednosti 250 KM;
  • Dvije vrtne stolice vrijednosti 170 KM.

Tokom Šoping sedmice obezbijeđene su sjajne cijene i značajni popusti, do čak 70 odsto za tapete koje su posljednjih godina doživjele pravu ekspanziju. Komadi namještaja sniženi su do 40 odsto, zavjese, rasvjeta i vrtni namještaj do 50 odsto, dok vas na tepisima očekuje 30 odsto popusta.

FOTO: LOFT/ PROMO
FOTO: LOFT/ PROMO

Čekamo vas u LOFT House Design da zajedno proslavimo naš prvi rođendan!

A.E.