Kultura

Specijalna ponuda za korisnike e-Novčanika: Nova banka i Mastercard pozivaju na Banjaluka Fest

Pod sloganom „Spojimo note”, Nova banka i kompanija Mastercard u BiH pripremili su specijalnu ponudu za posjetioce trećeg međunarodnog muzičkog festivala „Banjaluka Fest”.

plakat za Spojimo note
FOTO: NOVA BANKA

Za sve klijente Nove banke, korisnike Mastercard kartica koji svoje festivalske ulaznice kupe koristeći uslugu e-Novčanik, koji je integrisan u mobilnu aplikaciju Smart Nova, Nova banka i Mastercard, obezbijedili su jednu gratis ulaznicu za koncert za koji je izvršena kupovina.

Ponuda važi samo za standard ulaznice koje su kupljene u vrijednosti od 35 KM, u periodu od 5. juna do 8. jula 2023. godine ili do isteka rezervisanih zaliha.

Gratis ulaznice se preuzimaju na prodajnim mjestima organizatora „Banjaluka Festa“, odmah nakon realizovane kupovine ulaznice uslugom e-Novčanik.

Kupovinu ulaznica moguće je izvršiti isključivo na POS terminalima koji se nalaze u marketinškoj agenciji „Stars & more“, na adresi Jevrejska 6, u Banjaluci, zatim na Trgu Krajine, te na dane koncerta, ispred ulaza u Tvrđavu Kastel. Pomoću e-Novčanika Nove banke moguće je izvršiti kupovinu ulaznica za sva četiri festivalska dana.

Usluga e-Novčanik omogućava beskontaktna plaćanja mobilnim telefonom s android operativnim sistemom. Za obavljanje kupovine potrebno je da klijent Nove banke koristi Smart Nova aplikaciju, unutar koje, u par jednostavnih koraka, može digitalizovati svoje Mastercard kartice. Svaka kupovina potvrđena je visokim sigurnosnim standardima, a korisniku pruža jednostavnu, brzu i praktičnu metodu plaćanja.

Nova banka i Mastercard su prijatelji Festivala koji će tokom četiri dana ugostiti Mariju Šerifović, Yasmin Levy, Nemanju Radulovića te Ninu Badrić i Petra Grašu.

Više informacija o specijalnoj ponudi povodom „Banjaluka Festa“, kao i o korištenju Smart Nova aplikacije, moguće je pronaći na web stranici Nove banke, na adresi www.novabanka.com.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije