Zabava

SPREMA SE ZA TUŽBU? Duško Tošić se oglasio zbog navodne afere

Uvijek u centru zanimanja je brak pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, a ponovo je prije nekoliko dana bio pod lupom javnosti.

SPREMA SE ZA TUŽBU? Duško Tošić se oglasio zbog navodne afere
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Mediji su objavili navodnu aferu Duška s blogericom Anom Jovanović. Takođe, kasnije je objavljeno i kako je zbog brojnih afera, uključujući i ovu posljednju s Tošićem, Anu ostavio suprug muzičar Peđa Jovanović. O svemu su se oglasile i Ana i Jelena, a obje tvrde kako je cijela priča izmišljena, prenosi Azra.

Jelena je i na Instagramu u svom stilu odbrusila medijima, navodeći kako ljude koji izmišljaju takve stvari, treba žaliti  jer provode život u mržnji.

– Nikad nisam upoznala ovu djevojku, nikad nisam nosila njene kupaće kostime, nikad nije bila u mojoj kući – reagovala je pjevačica.

Međutim, Duško koji se jako rijetko oglašava o svemu, sada je iznenadio javnost svojom reakcijom, kada je na društvenoj mreži Instagram objavio stori sa slikom, prema kojoj se može zaključiti da će tužiti medije za navodnu aferu. Na slici su poredane novine i papiri.

Jelena je sve ovo potvrdila i naglasila da je on oduvijek njoj odan.

– Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni, pišu laži o njemu koji je uvijek bio odan, pošten. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo – kazala je Karleuša.