Zabava

SPREMA SE ZA ZADRUGU 3 Ana Korać ide NA REMONT u Tursku, a evo šta sad nadograđuje

Rijaliti zvijezda Ana Korać je do sada nekoliko stvari na sebi mijenjala uz pomoć hirurgije, ali riješila je da još jedan dio tijela dotjera.

SPREMA SE ZA ZADRUGU 3 Ana Korać ide NA REMONT u Tursku, a evo šta sad nadograđuje
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Koraćeva je, navodno, riješila da uz pomoć hirurgije uveća zadnjicu i to na klinici u Turskoj.

Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u Zadrugu planira da ode pod nož. Prije nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija Zadruga, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gdje je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju – priča izvor dnevnog lista Alo i nastavlja:

– Lice je konačno sredila da izgleda onako kako ona želi, a sada je na red došao i ostatak tijela. Budući da je davnih dana povećala grudi, Ana sada planira da poveća zadnjicu. Zbog te operacije, uskoro će sa Davidom otputovati u Istanbul – priča izvor i dodaje da Koraćeva želi da iskoristi sopstveno salo kako bi povećala zadnjicu.

– Njen plan je da joj hirurg isisa salo sa bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvijek željela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici – otkrio je izvor i dodao da će Koraćeva nakon oporavka od operacije ući u Zadrugu.

– Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvjesno da li će u Zadrugu ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dvije nedjelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine – zaključuje izvor.