Kultura

SPREMNA DA UĐE U STUDIO Rijana "počinje ispočetka" sa 9. albumom

Rijanina kultna pjesma "Anti" objavljena je još 2016. godine. Pošteno je reći da nije bila previše stidljiva zadirkivati ​​povratak na scenu, ali čekanje na "R9" možda se samo odužilo, s barbadoškom pjevačicom koja je iznenadila obožavaoce zadirkivanjem da "počinje ispočetka".

Rijana
FOTO: YOAN VALAT/EPA

Da, iako je 2022. RiRi donijela novu muziku u obliku “Lift Me Up” iz soundtracka “Black Panther: Wakanda Forever” – i pjevačica je nagovijestila da je godinama radila na novoj muzici, sada se čini cijeli novi album nije tako blizu kao što smo mislili, a pjevačica je priznala da je “sve te stvari ostavila po strani” i stvara s “novom perspektivom”.

Prisustvujući svojoj zabavi povodom predstavljanja “Fenty Hair” u Los Anđelesu u ponedjeljak 10. juna, pjevačica je, naravno, bila upitana kada fanovi mogu očekivati ​​da će čuti “R9”, na što je odgovorila:

Mislim da je ta muzika za mene novo otkriće. Ponovo otkrivam stvari. Toliko sam dugo radila na albumu da sam sve te stvari nekako ostavila po strani i sada sam spremna vratiti se u studio. Počeću – dajte mi sekundu!

Rijana je navodno započela rad na svom devetom albumu još 2019. godine, Miror izvještava da je iznajmila cijelo ostrvo Osea kako bi radila na novoj muzici.

Uprkos tome, pjevačica je ove sedmice izjavila: “Da, počinjem ispočetka”, prenosi PlanetRadio.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu