Biznis

SPREMNI ZA PRVE SKIJAŠE Na ovoj planini uvode FLEKSIBILAN POLUPANSION, a evo šta to znači

Poznato skijalište Kopaonik, nakon rekordne ljetne sezone, ubrzano se sprema za prve skijaše, koji će tradicionalno otvoriti skijašku sezonu početkom decembra, na manifestaciji Ski opening.

SPREMNI ZA PRVE SKIJAŠE Na ovoj planini uvode FLEKSIBILAN POLUPANSION, a evo šta to znači
FOTO: KOPBNB

Domaćini su za ovu godinu spremili 2,5 kilometara novih i proširenje postojećih 62 kilometara staza, uz potpuno novu gondolu za prevoz skijaša i savremen sistem vještačkog osnježavanja na 97% skijališta.

Iako je globalna epidemija virusa paralisala svijet, na Kopaoniku tvrde da su preuzeli sve epidemiološke mjere za bezbjedan boravak. U to nas uvjeravaju ljubazni domaćini poznatog kompleksa Konaci u samom centru Kopaonika. Svi apartmani se detaljno dezinfikuju, koriste se specijalne UV lampe i obezbjeđuje dovoljan razmak između smjena gostiju.

FOTO: KOPBNB
FOTO: KOPBNB

To nije sve, za sve goste apartmana obezbijeđena je usluga fleksibilnog polupansiona.

U čemu je razlika u donosu na klasičnu uslugu polupansiona? Prvo, gosti mogu ovu uslugu koristiti u tri restorana na različitim lokacijama, od kojih je jedan u samom kompleksu Konaka, jedan na samoj ski stazi i jedan blizu ski parka. Na ovaj način, gosti, na primjer, mogu doručkovati gdje im je i smještaj, a ručati na samoj stazi gdje skijaju. Druga prednost je da gosti ovu uslugu koriste preko QR kodova, koje dobijaju na svoj telefon, a sve u cilju povećanja bezbjednosti gostiju i osoblja.

Sve dodatne informacije, kao i to kako danas možete ostvariti do 10% popusta na sve rezervacije, možete pronaći na sajtu kopaonik-apartmani.com , slanjem maila [email protected]  ili pozivom na +381 65 207 7729.

Uz to, do kraja novembra moguće je ostvariti 15% popusta na ski pass. Rezervišite na vrijeme svoj odmor na ovoj planinskoj ljepotici.

A.E.