Zabava

"Spriječimo razmnožavanje ovakvih ameba" Milica Todorović o skandaloznim izjavama poznatog jutjubera

Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je saopštio u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region.

"Spriječimo razmnožavanje ovakvih ameba" Milica Todorović o skandaloznim izjavama poznatog jutjubera
FOTO: YOUTUBE / RAS KOMBO

Sada se tim povodom oglasila i pjevačica Milica Todorović.

– A jadan, mukica, sto li ga je karma ovako uj***la. Krivo si ti prošao kroz prošli život, pa si sada samo za higijenski odstrel, da prosto spriječimo dalje razmnožavanje ovakvih ameba. Sram te bilo – napisala je pjevačica.

FOTO: MILICA TODOROVIĆ/INSTAGRAM
FOTO: MILICA TODOROVIĆ/INSTAGRAM

Jutjuber je, inače, zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova u jednoj emisiji izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile dio te emisije.

Pročitajte još

– Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si… I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško – govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola, pa su iznervirane napustile studio, piše Blic.