Hronika

SRAMNA ODBRANA Majka monstrum tvrdi da "plače svaki dan" i kaže da je znala za kamere?!

Nataša S. (28) iz Leskovca, majka dječaka i djevojčice od 4 i 6 godina, osumnjičena je za brutalno prebijanje mališana, što je zabilježeno potresnim snimkom koji je uznemirio javnost u cijeloj Srbiji.

SRAMNA ODBRANA Majka monstrum tvrdi da "plače svaki dan" i kaže da je znala za kamere?!
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, SCREENSHOT / RAS SRBIJA

Uprkos jezivim scenama sa snimka na kojima je vidno da djeca trpe stravično fizičko nasilje i vrijeđanje, njen advokat tvrdi da ona “svakoga dana plače što ne viđa djecu”, da je znala za postojanje kamera, a pred Osnovnim sudom u Leskovcu zatražila je da joj se po privremenoj mjeri odobri viđanje djece, što joj je i omogućeno prema odluci suda djecu će viđati jednom sedmično, piše Blic.

U ovom sudu juče je održano tročasovno saslušanje kojem su prisustvovali advokati supružnika, kao i otac zlostavljanih mališana Aleksandar S, protiv kog je supruga podnijela krivičnu prijavu za zlostavljanje.

Prema saznanjima Blica, tužilaštvo je spojilo krivične prijave, onu koju je majka podnijela protiv supruga Aleksandra S. za zlostavljanje i one koji je suprug podnio protiv nje – za zlostavljenje djece i zlostavljenje njega.

Inače, majka se nije pojavila u tužilaštvu jer je dala izjavu prije desetak dana, budući da je supružnicima zabranjeno da sastaju i komuniciraju dok se postupak ne okonča.

Podsjetimo, zamjenik tužioca Vesna Vlajić je upozorila da se u javnosti ne iznose nikakvi podaci vezano za ovaj slučaj, dok se ne okonča istražni postupak.

Pročitajte još

Nakon saslušanja Aleksandar S. je za Blic rekao da se osjeća „katastrofalno poslije izjave od tri sata“.

Majka “plače jer ne viđa djecu” i tvrdi da je znala za kamere

– Ona svakoga dana plače što ne viđa djecu – izjavio je juče nakon tročasovnog saslušanja u Osnovnom sudu u Leskovcu advokat majke Nataše S. Dragan Mladenović Gandi. Mladenović je kazao za Blic i da majka osporava autentičnost snimaka. Kako navodi advokat, kamere u spavaćoj sobi postavljene su u oktobru uz dozvolu Nataše S.

– Ko je normalan da čini ono što se na snimcima vidi, a da zna da ga snimaju kamere? – pita se Mladenović.

Iz njegove izjave se može zaključiti da je tužilaštvo, ipak, uzelo u razmatranje nekoliko snimaka, na kojima se vidi kako majka brutalno tuče svoju malu djecu i vrijeđa ih, a o snimcima je, kako nezvanično saznajemo, bilo riječi i tokom tročasovnog saslušanja.

Inače, na prijedlog Centra za socijalni rad u Leskovcu, čiji je predstavnik prisustvovao ispitivanju u tužilaštvu, majci je zabranjeno da viđa djecu, koja su sada kod oca, ali ona je zatražila od suda da joj se po privremenoj mjeri odobri viđanje djece.

Podsjetimo, prije nekoliko dana objelodanjeni su snimci izuzetno uznemirujućeg sadržaja na kojima je prikazana ženska osoba koja se brutalno iživljava nad dvoje male djece, a za taj teror osumnjičena je Nataša S, majka mališana.

Prema informacijama, A. S, otac djece, je podnio tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Djeca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad. Majci će, prema odluci Centra za socijalni rad, biti dozvoljeno da jednom nedeljno viđa svoju djecu, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

Prihvati notifikacije