Hronika

Srbin poginuo u Americi: Bojan vozio kamion koji je EKSPLODIRAO U STRAVIČNOJ NESREĆI kada je na njega naletjela žena "nisanom”

Bojan Petrović (36) iz Srbije tragično je izgubio život prije nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

policija SAD
FOTO: CJ GUNTHER/EPA

Bojan je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usljed čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije.

Prema riječima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil “nissan altima” je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni dio Bojanove prikolice. Kamion je poletio i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio.

Pročitajte još

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog Bojana sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Prema riječima Bojanovih prijatelja, riječ je o dobrom i poštenom mladiću, piše Blic.

– Iza sebe u Srbiji ostavio je neutješne roditelje i sestru sa malim djetetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli – navodi se na stranici GoFundMe, gdje se skuplja novac za pomoć porodici Petrović.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije