Zabava

"Srce mi se pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš" Goca Tržan raznježila javnost porukom koju je uputila svojoj kćerki

Pjevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima kćerku Lenu Marinković. Njih dve imaju divan odnos i Goca se trudi da joj usadi prave životne vrijednosti kojima treba da se vodi.

"Srce mi se pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš" Goca Tržan raznježila javnost porukom koju je uputila svojoj kćerki
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

Ona je odlučila da na svoj Instagram profil postavi fotografiju sa nasljednicom, a u opisu je ostavila snažnu poruku.

– Koliko samo ja tebe volim, kćerko moja lijepa. Nekad imam utisak da mi se srce pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš, malo od bola što si sve samostalnija, pa imam utisak da sam ti sve manje potrebna, ali uglavnom od ponosa upravo zato što si sve samostalnija. Znači da smo dobro obavili svoj roditeljski zadatak – napisala je Goca ispod zajedničke slike sa kćerkom.

Pročitajte još

Goca je jednom prilikom pričala o tome kako je njen suprug Raša uzor Leni i kako će imati na koga da se ugleda u životu.

S obzirom na to da joj je Raša otac, to me ne plaši jer je sjajan muškarac. Za ovih 13 godina, koliko smo zajedno, pokazuje kako muškarac treba da se ponaša prema ženi. Biće ona i s nekim kretenom sto posto, jer svaka od nas to mora da prođe, ali nadam se da će biti pametna i da će reći: “Ne, ne, ja sam živjela sa Rakijem, znam kako muškarac treba da se ponaša i neću dozvoliti da to upropastiš – ističe pevačica, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu