Zabava

"Srećna sam i zaljubljena" Žena od sultana prvi put o VEZI S VUKOM MOBOM, otkrila kako je sve počelo

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, može se pohvaliti veoma turbulentnim načinom života. Kako kaže, kod nje nikada nije monotono, a u žiži javnosti se našla nedavno, kada je objavila da je u emotivnoj vezi sa reperom Vukom Mobom.

Žena od Sultana i Vuk Mob u vezi
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV / RINGIER

Vijest o ljubavnoj vezi u koju je uplovila sa kolegom Vukom Mobom šokirala je javnost. Iako djeluju kao spoj nespojivog, pjevačica ističe da je presrećna i prezadovoljna.

– Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obilježilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je uljepšao cijelu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto prije nego što smo javno to ozvaničili. Neko vrieme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se vidjeli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena – priznaje ona.

Dok govori o Vuku, Tijana ne skida osmijeh sa lica, te nas je zanimalo šta je ono što ju je kod popularnog repera kupilo.

Pročitajte još

– Svašta nešto, stvarno. Jako je šarmantan. Umije lijepo da se ponaša prema meni. Poštuje me i cijeni me. Smijem se s njim po cijeli dan. Ne mogu da izdvojim jednu stvar u koju sam se zaljubila, sve to – istakla je ona.

Brojne koleginice složile su se sa tim da nije lako biti partner jedne pjevačice, ali s obzirom na to da se Vuk bavi istim poslom, Tijana ističe da i te kako ima razumijevanja za sve što joj njen posao donosi, ali i uskraćuje.

– On sve razumie, možda i više od svih, baš zato što je u istom poslu. Maksimalno me podržava, što meni puno znači. Sve sam bolja u ovome što radim jer me gura, tjera me čak i kada mene nešto mrzi da radim. On je u poslu duže od mene, pa mi stalno daje savjete, toliko da ne mogu da izdvojim nešto posebno. To je svakodnevno, koje god teme da se dotaknemo, on mi da neko svoje mišljenje i savjet. Kažu da ljubav i karijera ne idu zajedno, ali kada smo mi u pitanju ide, jer se mi baš razumijemo. I ja njega podržavam maksimalno, možda više nego što on sam sebe podržava. Vjerujem u njega, kao i on u mene – kazala je ona, pa otkrila da li je u planu i neka poslovna saradnja između Vuka i nje:

– Za sada još nismo o tome razgovarali, ali nije isključeno. Ako potraje veza, a daće bog da potraje jer je sve lijepo, možda nekada.

Tijana ne krije da joj popularnost veoma prija, te da se jako lako navikla na nju, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije