Zabava

SREĆNO ZALJUBLJENA Kija konačno priznala da ima NOVOG DEČKA

Kija Kockar konačno je priznala da već mjesecima ima emotivnog partnera, kog uspješno krije od javnosti.

SREĆNO ZALJUBLJENA Kija konačno priznala da ima NOVOG DEČKA
FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RAS SRBIJA

Iako se dugo spekulisalo da je ponovo srećna u ljubavi, Kija sve do sada nije željela da prizna da ima novog dečka, ali je konačno odlučila da progovori o tome.

Već pet mjeseci sam u srećnoj vezi. Zaljubljena sam u čovjeka koji nije odavde. Konačno sam krenula dalje – rekla je ona za “Informer”. Ipak, identitet svog izabranika još ne želi da otkriva, piše Blic.

– On nije iz javnog života, nema društvene mreže, ozbiljan je čovjek i ne živi u Srbiji. Veoma je poseban i što mi je najbitnije, poznaje me veoma dobro. Ne smeta mu što ga krijem, jer ne voli da se eksponira u javnosti. Nisam sigurna da li bi mogao da izdrži medijski pritisak. Ne može to svako. E sad, ako se udam za njega, naravno da to neću moći da sakrijem – kaže Kija koja dodaje da ga je za sada upoznala jedino njena majka Nadica:

View this post on Instagram

Boy, you got me walkin’ side to side

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

– Mediji, ali i oni koji me vole i ne vole, zagorčali bi nam život. Čak ga ni moji prijatelji nisu upoznali, ne znaju ni kako izgleda. Samo ga je vidjela moja mama. Nama je najljepše kad smo sami. Znam da će sada paparaci da me jure kako bi nas uslikali, ali tom im neće biti baš lako, jer on ne živi ovdje.

Ona je ispričala i kako je njen bivši suprug Sloba Radanović reagovao kada je čuo ovu vijest.

– Kada sam Slobi rekla da imam dečka napravio je facu kao da sam mu ubila nekoga. Kada sam vidjela da je preblijedio, rekla sam mu da se šalim. Lagala sam ga, jer bez obzira na to što je on meni učinio, nisam imala srca da ga povrijedim – izjavila je Kockareva.

Kija je juče predstavila novu pjesmu “Amorova strela”, a spot za ovu numeru obiluje provokativnim scenama.