Zabava

Srna Lango iznenadila izjavom “Imam dva divna bivša muža, a trenutno nemam trećeg”

Tema emisija voditeljke Sanje Marinković često su muško-ženski odnosi, a mnoge je iznenadila glumica Srna Lango koja je izjavila da ima dva divna bivša muža.

Srna Lango
FOTO: FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj rekla je Srna Lango koja je bila u braku i sa glumcem Irfanom Mensurom.

Kada je čuvena glumica upoznala svog bivšeg supruga, istaknutog glumca Irfana Mensura, oboje su imali djecu iz prethodnih brakova: ona sina Aleksu, on sina Filipa, a onda su dobili sina Pavla.

Pročitajte još

Milica Milša, takođe je tada prokomentarisala svoj brak sa Žarkom Jokanovićem i otkrila da je od prvog pogleda znala da je on onaj pravi.

Retko govori o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina Antonija Isakovića, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

– Ja sam i prije prvog poljupca rekla ”da”, jer sam znala da je pravi i pravi je i najbolje je – rekla je Milica Milša o svom suprugu Žarku Jokanoviću, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu