Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Srpska lista BIJESNO poručuje: Opozicija da pokaže minimum odgovornosti prema svojoj državi

Politika
Autor:

Foto: Filip Krainčanić/Tanjug

Srpska lista očekuje od opozicionih političkih aktera u Beogradu da pokažu minimum odgovornosti prema svojoj državi i Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji i da “prestanu da na štetu sopstvenog naroda sebi pribavljaju jeftine političke poene”.

– Oni neće profitirati ovakvom gnusnom antisrpskom politikom, ali mogu ugroziti živote i opstanak Srba na Kosmetu – saopštila je Srpska lista i navela da “laži lidera `Dveri` Boška Obradovića i ostalih samozvanih lidera srpske opozicije ne mogu poništiti ono čemu su svakoga dana na Kosovu svjedoci”.

Iz Srpske liste očekuju da će na predstojećoj sjednici Skupštine Srbije, na kojoj će predsjednik Aleksandar Vučić predstaviti izvještaj o pregovorima u Briselu, najširoj javnosti biti predočeno šta je država Srbija učinila po pitanju zaštite i opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

– Srbi na Kosovu i Metohiji iz dana u dan prate šta sve Srbija, nakon godina guranja kosmetskog pitanja pod tepih, čini da bi bio osiguran njihov opstanak na vijekovnim ognjištima. Oni su za to egzistencijalno zainteresovani – navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste navode da “čitava vojska Boška Obradovića ne bi mogla da lažima izbriše rezultate predsjednika Srbije Aleksandra Vučića”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO