Zabava

Šta se dešava U NASTAVCIMA "Seksa i grada": Sara Džesika Parker u potrazi za novom Samantom

Sara Džesika Parker, prema naslovima iz britanskih medija, očajnički traži veliku zvijezdu, koja bi ublažila izostanak lika Samante Džons, koju je igrala Kim Katral.

Šta se dešava U NASTAVCIMA "Seksa i grada": Sara Džesika Parker u potrazi za novom Samantom
FOTO: DANIEL DEME/EPA

Sara Džesika Parker utuvila je sebi u glavu da treba veliku, zaista veliku zvijezdu koja bi se pridružila u ponovnom okupljanju postave serije ‘Seks i grad’ . Ta velika zvezda pomogla bi da se ublaži izostanak lika Samante Džons- rekao je izvor blizak glumici, kako prenosi Miror.

A glavni adut Sare Džesike Parker je – britanski glumac Hju Grant! On je poznat kao glavni glumac u nekim od najomiljenijih romantičnih komedija, zato i ne čudi što je ovu 60-godišnju zvijezdu Sara Džesika vidjela u novim nastavcima kultne HBO-ove serije, prenosi Super žena.

Pročitajte još

S druge strane, Hju Grant je ljubitelj ove kultne serije, uživao je radeći sa Sarom Džesikom Parker u prošlosti, a za HBO je nedavno snimio hit-seriju “Slom”.

Prema riječima neimenovanog izvora, honorar u ovom slučaju nije nikakav problem i do saradnje će gotovo izvjesno doći, te možemo očekivati da će Hju Grant igrati u nastavku kultne serije.

Sara Džesika Parker i Grant prvi put su sarađivali 1996. u trileru “Ekstremne mjere”, te 2009. glumili u romantičnoj komediji “Šta je novo s Morganima”.

Nova sezona serije “Seks i grad” pod nazivom “And Just Like That” imaće deset epizoda, koje će biti ekskluzivno prikazane na kanalu HBO Max i u kojima će glumiti većina poznatih likova.