Kultura

(VIDEO) "Pogledao sam je preko noći" Na Netfliks stigla uzbudljiva serija, gledaoci oduševljeni

Na Netfliks je nedavno stigla uzbudljiva nova serija koja se gledocima toliko svidjela da je pregledaju za jedan dan.

Korejska serija osvaja publiku
FOTO: @NETFLIXKCONTENT/YOUTUBE/SCREENSHOT

Riječ je o korejskoj triler seriji “A Killer Paradox”, a na Rotten Tomatosu ocijenjena je sa 74 posto.

“A Killer Paradox”, takođe poznat kao “Murder DIEary”, kriminalistička je serija bazirana na istoimenom popularnom webtoonu. Priča prati mladog studenta Lee Tanga (Choi Woo-shik), koji živi sa svojim roditeljima, radi u trgovini i sanja o odlasku u Kanadu.

Nakon što ga jednu veče napadne kupac, Tang ga ubije u samoobrani, ali to ga počne izjedati, sve dok ne sazna da je ubio traženog serijskog ubicu.

Tang ubrzo otkrije da ima skriveni talent koji mu pomaže da prepozna zle ljude, zbog čega nastavlja da ubija kriminalce.

Pročitajte još

Svojim ubistvima privuče pažnju detektiva Janga Nam-Gama (Son Suk-Ku) i bivšeg detektiva Songa Chona (Lee Hee-Jun), koji vjeruju da je on kriv i odluče ga uhvatiti.

Triler serija oduševila je gledaoce, sudeći prema njihovim reakcijama na društvenim mrežama.

“Ovo je tako dobra serija, dovršila sam je sinoć”, “Pogledao sam je preko noći”, “Jako dobro”, samo su neki od komentara u Facebook grupi Netflix Bangers.

“Serija je genijalna”, “Upravo sam dovršila seriju, svih osam epizoda. Provela sam cijeli petak gledajući ovo remek-djelo, stvarno mi se sviđa”, pisali su korisnici Redita, prenosi Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije