Zabava

Šta se desilo sa POPULARNOM ĐINOM: Bila je ljepotica iz "Srećnih ljudi", a onda je nestala (FOTO)

Glumicu Jugoslavu Drašković, koju svi pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", dugo nismo imali priliku da vidimo u domaćim projektima na malim ekranima, sve dok se nije pojavila u seriji "Igra sudbine" i oduševila.

Šta se desilo sa POPULARNOM ĐINOM: Bila je ljepotica iz "Srećnih ljudi", a onda je nestala (FOTO)
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Već 25 godina igram u Pozorištancetu „Puž“ i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u „Pužić“ sa djecom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija „Igra sudbine.“ Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vrijeme. Njihovo vrijeme – kazala je Jugoslava koja je prije dvije godine doživjela porodičnu tragediju kada joj je preminuo suprug Zoran Cvetanović u 61. godini.

Hvala vam divni ljudi koji ste danas mislili na mene ❤ Kada prodju ova smutna vremena, pomislite na to koliko sreće…

Posted by Jugoslava Draskovic on Friday, December 25, 2020

Jugoslava je u emisiji “Kec na jedanaest” istakla da mir pronalazi u prirodi.

– Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo ove korone sa ekipom iz „Igre sudbine“ divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvijek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – rekla je Jugoslava Drašković.

Glumica nije htjela da otkriva detalje o tome kako će se popularna serija, u kojoj trenutno igra, završiti.

– Najprije, ne znam ni ja kakav će biti kraj, jer dobijamo nekoliko epizoda unaprijed. A i da znam, naravno, ne bih smjela to da otkrijem. Vjerujem da će se kraj dopasti i publici i nama glumcima – s osmijehom je kazala glumica, prenosi Telegraf.