Društvo

ŠTA SE KRIJE IZA OGLASA Žena poklanja dvije kuće, namještaj, šume, pašnjake, livade i njive za STAN U BEOGRADU

Oglas koji je osvanuo na zaječarskoj banderi, a u kome piše da se mijenja bukvalno sve u Zaječaru za jedan stan u Beogradu, probudio je znatiželju kod svih koji su ga pročitali.

ŠTA SE KRIJE IZA OGLASA Žena poklanja dvije kuće, namještaj, šume, pašnjake, livade i njive za STAN U BEOGRADU
FOTO: VLADIMIR TADIĆ/FACEBOOK

A nije ni čudo, jer, kako piše, hitno se mijenjaju dvije kuće sa stvarima u centru Zaječara, a koje su na istom placu i imaju dvorište, za namješten, odmah useljiv stan u centru Beograda. Takođe, oglašivač je napomenuo da za stan u srcu prijestonice poklanja i svu imovinu sa sela Gornja bijela rijeka, a koja je veličine 3,5 hektara, šume, pašnjake, livade, njive i pojate.

Foto: Facebook/Screenshot
Foto: Facebook/Screenshot

I dok mnogi iz srca Beograda maštaju upravo o ovakvoj ponudi, samo da pobjegnu iz gungule, smoga, čestih zatvaranja ulica, žitelj grada iz istočne Srbije ne haje za to, već čeka taj “jedan poziv koji mijenja sve”.

Blic je pozvao vlasnika oglasa i ispostavilo se da je mlađa ženska osoba. Bila je predusretljiva i potanko objasnila svoju logiku “mijenjanja života”.

Da, da. Mijenjam dvije kuće i sve što piše za stan u Beogradu. Znam koliko koštaju stanovi u centru Beograda, a meni ta nekretnina hitno treba – kaže ta Zaječarka.

Na pitanje Blica da nije nešto, ne daj bože, ružno pa da mora da se prebaci odmah u Beograd, ona nas je skroz razuvjerila.

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija
Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

– Naprotiv! Razlog je jako prijatan. Ali, dozvolićete, da vam ne kažem jer je u pitanju privatna stvar. Vrijednost svega što sam stavila u taj oglas sama sam procijenila da je jednaka vrijednosti tog stana u Beogradu. Možda sve to moje vrijedi i malo više, ali to je to. Napuštam zauvijek Zaječar. Ustvari, nadam se – ispričala nam je ta Zaječarka.

Ona je dodala da je svjesna da ljudi nemaju para i zato se upustila u mijenjanje.

– Da je prodaja u pitanju tražila bih 70.000 evra samo za kuće. Za veću kuću bih tražila 50.000 evra, a manju 20.000 – otkrila je ona.

Prihvati notifikacije