Zabava

Stala na majčinu stranu: Još jedna kćerka Anđeline Džoli ODREKLA SE očevog prezimena

Vivien Džoli, kćerka Anđeline Džoli i Bred Pita nedavno se odlučila odreći njegovog prezimena. Ovim potezom je odlučila stati na majčinu stranu nakon njihovog burnog razvoda.

Stala na majčinu stranu: Još jedna kćerka Anđeline Džoli ODREKLA SE očevog prezimena
FOTO: OLIVER CONTRERAS/EPA

Kako je objavio magazin Pipl, Vivien je u podacima o brodvejskoj predstavi “Autsajders” na kojoj radi kao volonterka asistentica navela samo prezime Džoli.

Anđelina je glavna producentica spomenute predstave, a nedavno je izjavila da je Vivien ozbiljna kada je riječ o radu u pozorištu i da naporno radi kako bi doprinijela predstavi.

Pročitajte još

Vivienina starija sestra Zahara se u novembru prošle godine odlučila na isti korak. Naime, ona se tokom pridruživanja sestrinstvu predstavila kao Zahara Marli Džoli i tako potvrdila da više ne nosi očevo prezime.

Pored Vivien i Zahara, bivši glumački par ima još četvero djece: Madoksa, Paksa, Shiloh i Knoksa. Anđelina je nedavno u intervjuu izjavila da se u posljednjih 10 godina osjeća izgubljeno i da im je dugo trebalo da se oporave. No, nije željela otkrivati detalje o razvodu, prenosi Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu