Hronika

"STALNO NEKI INCIDENTI" Radovan pronađen mrtav ispod sijena, upucan sa NEKOLIKO HITACA

Radovan P. (32) ubijen je sinoć oko 12 časova, a još uvijek se ne zna da li je ubijen u ataru Cerak u njivi kod sela Rakovica u Srbiji, u blizini Avalskog druma, ili je tu donešen nakon ubistva. Pretpostavlja se da je upucan nekoliko puta iz vatrenog oružja.

"STALNO NEKI INCIDENTI" Radovan pronađen mrtav ispod sijena, upucan sa NEKOLIKO HITACA
FOTO: ANDRIJA VUKELIĆ/RAS SRBIJA

Sumnja se da su motiv ubistva nerazjašnjeni računi oko trgovine narkoticima.

Pronašao ga je muškarac Aca P.(42), koji je svojim traktorom tu prolazio, a pronađeni muškarac imao je vidljive povrede glave.

Jedan od mještana sela Rakovica, ispričao je za Blic, da i nije pretjerano začuđen situacijom koja se dogodila s obzirom na to da je u njihovom selu “to normalno”.

Ovdje se većina bavi trgovinom narkotika, i veoma često se dešavaju incidenti. Ne mogu tačno da kažem ko je čovjek koji je ubijen, ali vjerovatno da je u pitanju trgovina narkotika – priča jedan od mještana.

Inače, traktorista koji ga je pronašao živi u Kumodražu, a u njivi u kojoj je pronašao leš radi i prolazi svakodnevno, tvrde mještani. Njegovi poznanici su rekli da je od kada se saznalo da je pronašao tijelo, ugasio telefon i da se nikome ne javlja.

– Čovjek je malo u šoku, ipak je pronašao mrtvog čovjeka, i to još skrivenom u sijenu – dodaje mještanin.

Kako većina mještana tvrdi ubijeni Pajović je Crnogorac, i malo ko šta zna o njemu u selu.

Kako su mještani ispričali navodno je traktorista prešao preko noge ubijenom i tako zapravo saznao da se neko tu nalazi.

Policija je tokom čitavog jučerašnjeg dana obilazila teren na kome je pronađen leš, a potraga za ubicom je još uvijek u toku.

Prihvati notifikacije