Zabava

"Stalno razmišljam o jednoj stvari" Trudna Sofija Milošević otkrila POL DRUGE BEBE

Sofija Milošević objavila je da sa fudbalerom Lukom Jovićem čeka drugo dijete, a sada je otkrila i da će dobiti još jednog sina.

"Stalno razmišljam o jednoj stvari" Trudna Sofija Milošević otkrila POL DRUGE BEBE
FOTO: SOFIJAMILO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Manekenka ponovo nosi dječaka, a govorila je i o tome kakve vrijednosti želi da usadi svojoj djeci.

– Stalno razmišljam u kakav svijet donosim svoju djecu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspjeti da ih usmjerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrijednostima koje želim da prenesem svojim sinovima – rekla je ona.

– Prije svega želim da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smjeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoljeti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmjerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrijednosti. Da iza njih ostane neki lijep trag. Važno je da si vrijeme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lijepe stvari, gradio lijepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima – rekla je Sofija u intervjuu za “Elle”, gdje je i otkrila pol bebe.

Podsjetimo, Sofija i Luka imaju sina Alekseja, koji je nedavno napunio godinu dana, a fudbaler ima i nasljednika Davida kog je dobio sa bivšom izabranicom Anđelom Manitašević, piše Blic.

Prihvati notifikacije