Politika

STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO DODIKU "Prvo napravite spomen obilježje poginulim borcima"

Narodni poslanik Draško Stanivuković odgovorio je srpskom članu Predsjedništva BiH kako je političkim pobačajem, kao njega, zvao i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, pa da mu se danas divi.

STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO DODIKU "Prvo napravite spomen obilježje poginulim borcima"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Vjerujte da vas ja neću primiti u Gradsku skupštinu, kada me budete zvali. Kada vidim da otvarate usta, a da ne jedete, znam da lažete. Znaju i građani. Svjestan sam da Igoru morate pomoći, jer on nema nikakve šanse u Banjaluci – rekao je Stanovuković na sjednici Narodne skupštine RS nakon Dodikovog izlaganja.

Dodao je da je Banjaluka nema opštu bolnicu „jer je ne možete napraviti budući da ste nas zadužili“.

-Asfalt i krunžni tok ne može da bude mjera jedinica napretka. Sada je budžet Banjaluke 50 miliona KM manji. Kada govorite o spomen obilježjima, prvo napravite spomen obilježje poginulim borcima, između ostalih i mom stricu, koji je poginuo dok ste vi švercovali cigare – rekao je Stanivuković.

Pročitajte još

Dodik je ponovo izašao na govornicu, nazivajući Stanivukovića „štetočinom“.

– Pravio je perfomanse, podvaljujući djeci da su oni organizatori, da bi on imao čistu biografiju. A svi znaju da je on organizator. On je običan manipulant. Hoćeš  sa mnom da se porediš. Kada sam bio tvojih godina, bio sam načelnik optine Laktaši. Ti nisi završio ni školu, fakultet ti je pred nosom, nisi ga završio, a hoćeš da budeš gradonačelnik. Njegova je opcija da se praviš blesav i odjednom postaneš načelnik. Dakle, ništa nisi demantovao što sam rekao – poručio je Dodik.