Banjaluka

Stanivuković odgovorio na Dodikovu izjavu o opozivu, pa se “dohvatio” Đajića: Vidi se da vrh SNSD nije uz velemajstora kotlićijada, derneka i žurki

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarisao je izjavu predsjednika SNSD Milorada Dodika koji je rekao da vrh stranke još uvijek nije donio odluku o pokretanju njegovog opoziva i da je to “politički opasna stvar”.

draško stanivuković gradonačelnik Banjaluke
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Stanivuković je ocijenio da je neozbiljno komentarisati poteze predsjednika Gradskog odbora SNSD Vlade Đajića kojeg je nazvao “velemajstorom kotlićijada, derneka i žurki”.

– Vidljivo je da vrh SNSD i veliki dio Gradskog odbora SNSD nije uz igrokaz koji pravi taj doktor – ocijenio je Stanivuković i početak potpisivanja peticije za njegov opoziv nazvao takođe igrokazom, ali i zamajavanjem i sluđivanjem javnosti.

Pročitajte još

– Cijela naša država i zemlja se nalaze u veoma složenim procesima. Nama u ovom trenutku ne treba nikakvo usložnjavanje izazovna politička situacija, nama treba prosperitet grada – rekao je Stanivuković i pozvao skupštinsku većinu koju okuplja SNSD da radi.

On je takođe napomenuo da predsjedniku Gradskog odbora za pokretanje opoziva nije potrebna peticija i da skupštinska većina to može sama pokrenuti.

Tvrdi i kako ima dokumente i ankete “koji pokazuju da kroz to prolazimo glat”.

Podsjetimo, Dodik se ogradio izjavom kako odluka nije donesena na organima SNSD, piše N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu