Zabava

"Stanivuković zloupotrebljava svoj položaj" Desingerica se oglasio povodom zabrane njegovih nastupa u Banjaluci (FOTO)

Reper Dragomir Despić, javnosti poznatiji kao Desingerica, oglasio se povodom zabrane njegovih nastupa koji je uveo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Draško i Desingerica
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Despić je kritikovao domaće pjevače nazivajući ih lažnim moralistima, a potom naglasio da za odluku Stanivukovića ne postoji ni jedan dokument.

– Gledao sam svaki intervju u kojima su pjevačice posljednjih dana govorile o meni. Sve sami lažni moralisti. Znam mnogo toga lošeg o Stanivukoviću. Za razliku od njega, ja ne zloupotrebljavam svoj položaj. On građanima Banjaluke brani da budu srećni. Hajde sada realno da pričamo. Zamisli ja, kao gradonačelnik Beograda, zabranjujem ljudima drugačijeg seksualnog opredeljenja da uđu u grad. To ne bi bilo normalno. Nije normalno braniti ljudima da budu srećni. Oni koji mene slušaju su prvenstveno srećni. Za Draškovu odluku ne postoji nijedan papir. On trguje uticajem. Kao čelnik Banjaluke, on bi morao da stane iza mišljenja svih građana – istakao je Desingerica .

Desingerica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

On je rekao i kakvo mišljenje ima o tome da loše utiče na omladinu.

Pročitajte još

– Ne znam zašto ja loše utičem na djecu. Zato što “pravim” pare? Zato što imam ženu i dijete? Zato što vozim dobar auto, živim kao Bog? Ja bih volio da moje dijete bude uspješno kao ja. Najbitnije je imati zdravu porodicu, a ja to imam. Tuđa djeca nisu moj problem. Ja stvaram muziku za odrasle. Ti kao roditelj vaspitavaj svoje dijete kako želiš. To nije moja uloga – smatra Dragomir.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu