Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“STARCI RAZVLAČE PJEVAČICE PO JAHTAMA” Kaća bez dlake na jeziku, njene riječi TRESU ESTRADU

Zabava
Autor:

Foto R. Ristić/RAS Srbija

Pjevačica Katarina Grujić bez dlake na jeziku prokomentarisala je djevojke koje ulaze u ljubavne veze sa oženjenim muškarcima, ali i otkrila da li je nekada dobijala nepristojne ponude.

Na pitanje da li je privlače oženjeni muškarci, Katarina je dala jasan odgovor.

– Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvijek budite jedine i najbolje! – rekla je pevačica.

Ona se zatim osvrnula na nepristojne ponude, o kojima se često šuška na estradi, te odgovorila da li se dešavalo da je starija bogata gospoda zovu na jahte.

– Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i cijeli  život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade devojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pjevačice i nazovipjevačice. Ako je to njima lepo i isplati im se, meni nije – iskrena je Kaća.

Upitana na koga tačno misli, ona je za pomenut list rekla:

– Prepoznaće se one same. A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

Atraktivna pjevačica osvrnula se i na glasine da je Teodora Dzehferović u vezi sa njenim bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem.

– Nemam pojma da su zajedno, nemam vremena da pratim dešavanja sa javne scene jer dosta radim, a u pauzama gledam da svaki trenutak posvetim porodici i sebi. A tek ne pratim niti me zanimaju životi mojih bivših. Ali ako vi kažete da jesu, onda im želim svu sreću! Teodora je baš simpatična djevojka – rekla je Katarina Grujić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO