Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STARLETA OTKRILA SVOJE LJUBAVNE JADE Staniji Dobrojević OVAJ MUŠKARAC je tiha patnja

Zabava
Autor:

Foto: Printscreen/Youtube

Stanija Dobrojević i dalje je zainteresovana za bivšeg momka Vladimira Tomovića, ako je sudeći po njenim riječima kojima se izjadala cimerki Eleonori Miljković.

– Ja sam budaletina koja bi tako sj*bala svoje dvije, tri godine života. Ja sam vjerovala u taj naš spoj, više nego u bilo šta. Šta on glumi, nekog frajera preko Instagrama. Zaj*bao se, nije znao da ćeš da se vratiš. P*čkica iskompleksirana, a znam da me voli. Ja sam bre ginula za nas. Ja sam se prepustila i meni je lijepo sa njim. Sve što se izdešavalo, ovo mi je pomoglo da zaboravim na sve. Nije mi lako, ali držim sve u sebi – pričala je Stanija.

Miljkovićeva je rekla da je znala za Čolaka, ali i da Marko nije muškarac sa kojim bi trebala da bude, već ju je savjetovala da se vrati Tomoviću.

– Ja kad sam ušla ja sam znala da je on ljut zbog Čolaka. Ja ga ne opravdavam, ali ono sa Čolakom ti nije trebalo. Ti vrlo dobro znaš kakav je on muškarac. Izađi napolje i pričaj sa njim i vidi šta će da ti kaže. Ovdje polako, nemoj ići dalje, moj ti je savjet. Tebi ne priliči muškarac kao Marko – bila je uporna Eleonora.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO