Digitalna Srpska

STIGLA NAJAVA Novi Samsungovi "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta

Samsung je upravo objavio da očekujemo još jedan događaj ove godine i to u avgustu.

STIGLA NAJAVA Novi Samsungovi "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta
FOTO: ETIENNE LAURENT/EPA

Kompanija je poslala pozivnice za “Galaxy Unpacked”, 11. avgusta, a događaj će biti u onlajn varijanti, kao i velika većina događaja ove godine.

U prošlim godinama, Samsung je u avgustu bio domaćin lansiranja svoje Nout serije moćnih telefona. Međutim, ovog puta izvještaji ukazuju da neće biti novog Nouta. To je postalo očiglednije kada je kompanija ove godine donijela Pen podršku svojim Galaksi S21 modelima. Olovka je bila zaštitno obilježje Nout linije od njene koncepcije i razlikovala je tu seriju od svoje braće i sestara s S-oznakom.

Sada je vjerovatnije da ćemo na osnovu poziva vidjeti nove preklopne telefone poput modela Z Flip i Z Fold 2. Samsung je u maju pokazao fleksibilnije koncepte ekrana i iako će možda proći neko vrijeme dok te dizajne ne vidimo u stvarnom proizvodu, kompanija očigledno nastavlja da radi na toj tehnologiji.

Samsung je takođe potvrdio da će na ovom “Unpacked” događaju lansirati novi Galaksi Voč, a uređaj će pokrenuti verziju Ver OS-a koju je stvorio zajedno sa Guglom. Takođe postoje dobre šanse da će Samsung predstaviti nove slušalice, jer se informacije o Galaksi Bads 2 već neko vrijeme vrte u vidu glasina na društvenim mrežama, piše b92.

Prihvati notifikacije