Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STIGLI ĐOKOVIĆI Novak i Jelena će mnogo raditi, zbog OVOGA u Srbiji ostaju čak tri sedmice

Zabava
Autor:

Foto: PROFIMEDIA

Teniser i njegova supruga u domovini neće samo uživati sa porodicom i prijateljima već će aktivno učestvovati u različitim aktivnostima fondacije čiji su osnivači.

Nakon zimovanja u Italiji gdje su proveli sedam dana uživajući kako u prirodi tako i u skijanju, Jelena i Novak Đoković sa sinom Stefanom i kćerkicom Tarom juče su stigli u Srbiju. Oni će se u domovini zadržati čak tri sedmice.

Kako saznaje Blic, njihov boravak isplaniran je do detalja pa pored toga što će imati vremena za predah, njih dvoje će mnogo i raditi vezano za projekte Fondacije “Novak Đoković”.

– Novak i Jelena tek što su se raspakovali, sutra već putuju za Prnjavor gdje se druže sa mališanima jedne ustanove koju su opremili. Upravo zbog toga što će mnogo raditi, naročito Jelena koja je direktorka fondacije, odlučili su da ostanu malo duže u Srbiji. Odmah nakon što budu posjetili ustanove na čijem renoviranju su radili u proteklom periodu, oni će održati nekoliko sastanaka i sa timom ljudi koji rade za njih, a sa kojima uglavnom komuniciraju putem Skajpa. Jelena će održati i jedno predavanje u vezi sa savjetovanjem mladih kako da napišu CV i kako da se ponašaju na razgovorima za posao. Ona se za ovu temu temeljno pripremala i sve što je naučila preneće na tom okupljanju – kaže izvor Blica blizak Đokovićima i dodaje: “Novaku će ovo biti pravo energetsko okrepljenje poslije napornih turnira jer vrijeme koje provodi sa porodicom ga ispunjava”.

– Njegovi roditelji su bili sa njima na skijanju, a svoje druženje nastaviće u Srbiji. Novak i Jelena posebno se raduju tome što će njihovi nasljednici moći da uživaju sa bakama i dekama jer smatraju da je to jako bitno za njihov razvoj. S druge strane, uželjeli su se prijatelja iz detinjstva koji žive u Srbiji pa su unaprijed dogovorili susrete – objašnjava.

Kako saznaje Blic, Novak i Jelena će boraviti u stanu luksuznog kompleksa u kojem su kupili čitav sprat, a boravak u Srbiji će iskoristiti kako bi obišli i završne radove na kući koju grade na Pavlovačkom jezeru.

– Svakako će kuća koji grade u Rumi biti njihova oaza mira, a kako su radovi pri kraju, njihov plan je da dogovore posljednje detalje oko opremanja. Za razliku od stana koji su potpuno renovirali, kuća je građena po njihovoj želji pa im je bilo lakše da se dogovore sa izvođačem radova. U svakom slučaju, bez obzira na to što će imati dosta poslovnih sastanaka i obaveza, Jelena i Novak su oduševljeni što poslije duže vremena mogu toliko dana da provedu u Srbiji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO