Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŠTO DA NE” Marija Šerifović o uključenju Novaka Đokovića u njen lajv na Instagramu

Zabava
Autor:

Foto: Stevan Ranković/RAS Srbija

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

– U nekom trenutku sam sasvim slučajno vidjela da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtjev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan – rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu “Ispovjest” koju je izdala prije nekoliko godina.

– To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni – rekla je pjevačica. Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje Zvezde Granda, ali i na današnju muzičku scenu.

– Nekada je prelijepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimjerene, jedna potpuna smjena emocija. Uglavnom je lijepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite – istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

– Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe – rekla je u Jutarnjem programu Prve, piše Kurir.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO