Zabava

"Strašno je ljubomorna" Maja Marinković ne pušta Bilala samog ni na sekund, gdje god da ide on mora sa njom (FOTO)

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković i Bilal Brajlović nakon završetka Zadruge uplovili su u romantičnu vezu i od tada se ne razdvajaju.

Maja Marinković i Bilal
FOTO: MILAN ILIĆ/ RINGIER

Naime, kako je Bilal istakao, Maja je i te kako ljubomorna, te ne želi ni na sekund da se odvoji od njega.

– Maja ne želi da se odvoji od mene, nedavno je insistirala da sa njom dođem na snimanje emisije, kako bi bila sa mnom u pauzi. Želio sam da ostanem kod kuće i gledam filmove, ali nije htjela ni da čuje za to. Strašno je ljubomorna! Naljuti se na mene bez razloga, a zna da je volim i da sam iskren prema njoj. Ponekad se ponaša glupo, a zapravo je veoma pametna – kaže Bilal, a Maja dodaje:

Maja Marinković i Bilal Brajlović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

– Otkako se završila Zadruga, nismo se odvojili ni na minut. Mnogo nam je lijepo. Sada živimo zajedno, iznajmili smo stan u Sarajevu. Presrećna sam što sam se preselila kod njega. U Beograd jedino dolazim kada imam poslovne obaveze. Sviđa mi se Sarajevo, ljudi su divni. Sve je u najboljem redu. Ne sjećam se kad sam bila srećnija.

Brajlović, mimo toga što mu smeta Majina posesivnost, ima samo riječi hvale za nju.

– Imam ozbiljne namere prema njoj, već nas vidim kao muža i ženu. Mnogo mi je stalo do Maje, jer je divna djevojka. Kraj nje sam se smirio, potpuno me je promijenila. Ona je sve što sam oduvijek želio – rekao je Bilal.

Pročitajte još

Iako su se pronašli, Maja i Bilal još ne planiraju da stvaraju porodicu.

– Rano je za djecu. Naravno da jednog dana želim da budem majka, ali sam mlada, ima vremena za to. Bilal i ja smo još djeca, ne ide da djeca rađaju djecu – istakla je ona, prenosi Telegraf.

– Želimo da uživamo u životu, da putujemo po svijetu i posvetimo se jedno drugom. A djeca će doći. Ne bježimo od toga, ali za sada hoćemo da se provodimo, jer smo mladi – dodao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije