Hronika

STRAVIČNA NESREĆA NA BOŽIĆ U saobraćajki kod Gradiške poginuo mladić, troje povrijeđeno

Rade Lisica (25) iz Gradiške je poginuo, a tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

STRAVIČNA NESREĆA NA BOŽIĆ U saobraćajki kod Gradiške poginuo mladić, troje povrijeđeno
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

Potvrđeno je to iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su precizirali da se tragedija, oko 3.30 časova, dogodila na magistralnom putu Banjaluka Gradiška.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Gradiške, teško su povrijeđene dvije osobe, te su hospitalizovane u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci. Još jedna osoba je lakše povrijeđeno.

Nezavisne nezvanično saznaju da su teško povrijeđeni vozač Bojan Obradović i putnik Veselka Boškalo – Obradović (24), a lakše povrede konstatovane su putniku Milanu Lisici (20). Mladić koji je poginuo, bio je suvozač u vozilu.

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ.

– Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem da se utvrde uzroci saobraćajne nezgode, uključujući i obdukciju, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci – navela je Miletićeva.