Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Šukalo: Lukač mi je prijetio fizičkim obračunom u skupštinskom holu

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Adam Šukalo

Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, posebno nakon okončanja mandata poslanika u NSRS odgovoran za to će biti ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, izjavio je danas Adam Šukalo, poslanik koji djeluje u Klubu PDP, na vanrednoj konferenciji za novinare u Banjaluci.

On tvrdi da mu je nakon sinoćnjeg verbalnog sukoba u sali NS RS Lukač prijetio u skupštinskom holu, te da je htio da se fizički obračuna s njim.

– Uz 10 članova obezbjeđenja Lukač se zaletio da me udari. Nastavio je sa prijetnjama da će me se sresti na ulici i to posebno kada okončam poslanički mandat. Tražio sam da razgovaramo u četiri oka kako bih smirio situaciju i nakon tog razgovora shvatio da Lukač nije za ovu, nego da neka druga institucija treba da rješava problem koji ima. On je opasan po okolinu i institucije – rekao je Šukalo na konferenciji za novinare.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Šukalo je rekao i da zbog opstrukcija iz vladajućeg bloka u NSRS u vezi sa usvajanjem izvještaja Anketnog odbora u slučaju stradanja Davida Dragičevića ne želi više da učestvuje u radu NSRS.

On je dodao je i da su svu opstrukciju oko nesprovođenja istrage u slučaju smrti Davida Dragičevića “vodili Dragan Lukač i Milorad Dodik”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO