Društvo

Šulić i Ilić o budućoj saradnji: Cilj dodatna promocija turističke ponude Banjaluke

Prirodne ljepote i turističke destinacije nadomak Banjaluke prepoznate su ne samo u domaćim, već i u međunarodnim okvirima.

Denis Šulić i Draško Ilić
FOTO: VLADA RS

Tome u u prilog govori i činjenica da je početkom ove godine Svjetska turistička organizacija u konkurenciji od 136 sela iz 57 zemalja, Krupu na Vrbasu izabrala na listu od 32 najbolja turistička sela u svijetu.

Ovo je saopšteno na sastanku ministra trgovine i turizma Srpske Denis Šulić i direktora Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka Draška Ilića, koji su razgovarali o mogućnostima saradnje dvije institucije na dodatnoj promociji turističke ponude Banjaluke. Na sastanku je razgovarano o njenom boljem i vidljivijem pozicioniranju na regionalnoj i međunarodnoj turističkoj mapi, budućim planovima na razvoju dodatnih turističkih sadržaja, ali i promociji i plasmanu domaćih poljoprivrednih proizvoda koji čine nezaobilazan dio turističke ponude Banjaluke i Republike Srpske.

Pročitajte još

Šulić i Ilić saglasni su u tome da je pomenuto priznanje dodatni podstrek ostalim turističkim radnicima u Srpskoj da rade na afirmaciji i promociji turističke ponude i potencijala u svim krajevima Srpske, te da će u narednom periodu institucije kojima rukovode zajednički raditi na podršci ovakvim aktivnostima, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije