Hronika

Sumnja da su supružnici koji su skočili u smrt BILI U SEKTI: Čudni simboli na zidovima kuće u kojoj su pronađena TIJELA 2 DJEČAKA

Najnoviji, jezivi detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu lede krv u žilama.

Sumnja da su supružnici koji su skočili u smrt BILI U SEKTI: Čudni simboli na zidovima kuće u kojoj su pronađena TIJELA 2 DJEČAKA
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER

Kako nezvanično saznaje Telegraf, u stanu u kojem su živjeli pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su cijelu Srbiju svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije,pronađena su i beživotna tijela njihove djece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt djece nastupila je nasilno.

Trenutno se ispred kuće L.P.S. i M.P.S. nalaze forenzičari, inspektori, kao i policija. U cijeloj ulici je mrkli mrak i vlada jeziva tišina.

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su djeca pronađena mrtva u stanu u kojem su živjeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom djecom.

Pročitajte još

Kako su istakli za Telegraf, ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Ovdje su došli kao podstanari kad nam je umro komšija prije dvije, tri godine. Oni su živjeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao – priča prestrašena komšinica.

Dvoje stanara od kojih jedna žena živi na posljednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme uviđaja.

– Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješke prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo – rekao je on za Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije