Gradovi

“SUPROTNO MIŠLJENJU, OVA OPŠTINA IDE NAZAD” Dejan Kojić zajednički kandidat SDS i PDP za načelnika Laktaša

Predsjednici Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progrsa posjetili su danas opštinu Laktaši i tom prilikom sastali se sa Dejanom Кojićem, zajedničkim kandidatom ove dvije partije za načelnika opštine Laktaši.

“SUPROTNO MIŠLJENJU, OVA OPŠTINA IDE NAZAD” Dejan Kojić zajednički kandidat SDS i PDP za načelnika Laktaša
FOTO: SDS
Predstavljanje kandidata SDS i PDP u Laktašima

  Lijepo je danas ovdje biti dio SDS i PDP jer imamo odličnog kandidata Dejana Кojića koji je mlad, perspektivan i sposoban i koji ima velike šanse da pobjedi i da mnogo toga pruži ovoj lokalnoj zajednici. Opština Laktaši bi po nama trebala da bude mnogo razvijena nego što je sada jer ona u dovoljnoj mjeri i ne koristi sve one benefite i resurse koje ima – rekao je Šarović koji je Кojiću dao bezrezervnu podršku u trci za načelnika.

Podrška SDS kandidatu došla je i iz PDP. Predsjednik PDP Branislav Borenović kazao je da očekuje pobjedu opozicije u Laktašima.

– Ovo je opština koja ima poseban značaj i u kojoj je najslađe pobijediti. I zato sa velikim entuzijazmom i koliko vidim velikom podrškom građana ulazimo u ovu kampanju – rekao je Borenović.

On je dodao da će se zajedničkom snagama SDS i PDP i svi slobodnomisleći građani Laktaša, izboriti se za pobjedu i utabati stazu za izbore 2022. koji će pokazati da li Republika Srpska ide stranputicom ili putem razvoja, budućnosti i slobode. 

– Кada prošetam gradom i pogledam u oči našim ljudima vidim da svi hoće promjene, ljudi hoće promjene, napredak, normalan i slobodan život – poručio je lider PDP.

 Zajednički kandidat SDS i PDP za načelnika opštine Laktaši Dejan Кojić nije krio zadovoljstvo posjetom dvojice lidera partija kojima se svesrdno zahvalio.

– Laktaši su specifična opština jer ova opština, nasuprot uobičajenom mišljenju, krupnim koracima ide unazad. U Laktaše niti se šta ulaže niti se šta radi, već deset godina. SDS u ovu borbu ulazi potpuno spremna. Ovo je bitka za povjerenje naroda, za pravedniji sistem koji će cijeniti znanje, sposobnost i kvalitet svakog pojedinca – naglasio je Кojić.

Predstavljanju kandidature Dejana Кojića, prsustovali su poslanici iz Кluba SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Poslanik iz Laktaša Željko Babić poručio je da je čast da za čelo Laktaša SDS može da ponudi univerzitetskog profesora kao što je Dejan Кojić.

– Sa Dejanom na čelu ubijeđeni smo u pobjedu 15. Novembra – zaključio je Babić.