Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Sva je prilika da će krenuti MAJČINIM STOPAMA: Čime će da se bavi SIN TRAMPA I MELANIJE

Svijet
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Sin Melanije i Donalda Trampa Baron izgleda da će krenuti putem svoje majke i ostvariti buduću karijeru u oblasti mode, jer se ovaj 13-godišnjak našao u medijima ne samo zbog svog naglog rasta već i zbog umjetničkog načina odijevanja, piše britanski “Ekspres”.

Melanija Tramp (49) je bila manekenka prije nego što je postala prva dama Amerike, a komentator Džejdan Horin kaže da ne bi bio iznenađen da se mladi Baron upusti u modnu karijeru.

– On svakako ima porodične veze da to i ostvari. Rekao bih da Melanija ima nevjerovatno oštar ukus. Ne bih bio iznenađen, jer umjetnički ukus i stil teže da budu nasljedni – rekao je Horin.

– Baron umije da se obuče “da ubije” i ne bih se iznenadio da to zaista i uradi.

Ovi komentari stižu nakon što je Baron obukao sličnu kombinaciju kao Melanija kad su se u januaru pridružili glavi porodice Donaldu Trampu u odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi.

Baron je bio obučen takođe u crno, sa zelenom jaknom u vojnom stilu i crnim “Nju balans” patikama (80 dolara).

Naime, Melanija je tokom posjete Teksasu 2017, nakon što je tu američku državu pogodio uragan Harvi, nosila potpuno crnu kombinaciju sa kratkom zelenom jaknom i crnim štiklama.

Prva dama je za put na Floridu obukla kaput “Maks Mare” od kamilje dlake (1.570 dolara), kožne čizme i torbicu “Hermes Birkin”, ali se tokom leta presvukla u bijelu haljinu, naveo je Ekspres.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO